dilluns, 6 d’abril del 2020

UNA NIT DIFERENT...

ESTIMADES FAMÍLIES
Us volem convidar a viure una nit diferent.... 
Us apunteu???
10 juegos para una fiesta de pijamas - Juegos para fiestas ...


Feu clic a l'enllaç per descobrir la proposta que us fa 
l'equip d'Infantil
              


US ESTIMEM MOLT!
EQUIP D'INFANTIL









16 comentaris:

  1. Ens apuntem! gràcies i fins aviat!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Doncs esperem que gaudiu molt de l'experiència! Una abraçada ben dolça Marc! Ens veiem aviat!🎈💖Ens farà molta il·lusió saber com uns ha anat! l'experiència.

      Elimina
  2. FEIDEL NOSALTRES HO VAM FER DIVENDRES. VA SER MOLT DIVERTIT
    GERARD

    ResponElimina
    Respostes
    1. Quina passada Gerard!! Segur que va ser una experiència brutal i que t'ho vas passar genial. Recorda-ho tot molt bé així quan ens tornem a veure ens ho expliques amb detall. Una abraçada molt gran!!!

      Elimina
  3. Hola! Nosaltres la setmana passada vam fer una cabana al menjador, amb capses de cartró i tires llargues de paper fent de sostre. Vam posar-nos el pijama, i els sacs de dormir, i vam dormir l'Oriol, la mare i jo a dins de la cabana. Teníem armaris i tot! (les capses obertes) amb peluixos i aigua per si teníem set. Dins la cabana també hi havia... una piscina de boles!!!

    Aquests dies farem una cabana diferent.

    Bona Setmana Santa a tots!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Guauu Iris, quina meravella de cabana vas fer, segur que era ben impressionant, amb piscina de boles i tot, de ben segur que vas tindre una nit ben màgica.
      Si aquests dies fas un altre ens agrada molt que ens ho expliquis o enviïs alguna foto.
      Una forta abraçada!!!

      Elimina
  4. Ens encanta la idea, un dia d'aquests ho farem i ja us explicarem com ens ha anat! Segur que és súper emocionant! 🥰 Lola

    ResponElimina
    Respostes
    1. Que bé Lola, us veiem molt engrescats propostes i ens fa molta il·lusió. Esperem que t'ho passis molt bé. I que ens ho puguis explicar ben aviat! Petons voladors i una abraçada ben dolça!

      Elimina
  5. Bea!Ens ha agradat molt la teva veu de barrufet. A casa ja hem fet cabanes tres o quatre dies, i hem anat els quatre de colònies al menjador! En ha encantat! Gràcies per les idees!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Genial!!! Colònies al menjador de casa, una nova aventura famili!!! Ens agrada saber que us ho heu passat super bé! La veu de barrufet és molt divertida jajaja. Una abraçada plena de petons

      Elimina
  6. Ens agradat molt la idea,avui la Salma ha muntat la cabana a la terrassa (vivint l'experiència al màxim amb bail y tot...😄) Gràcies❤

    ResponElimina
    Respostes
    1. Guauuuu! Genial! Segur que aquesta aventura serà ben divertida i genial, super cabana a la terrassa!!! Petons de colors plens de purpurina brillant

      Elimina
  7. Hola!!!
    Som l'Àxel i la Mei, nosaltres hem fet una gran cabana al menjador. Hem fet un sostre molt gran amb llençols, cordes, pinces... dins teníem matalassos una taula, peluixos i la tele. Hem aprofitat per veure pel·lícules i menjar crispetes, ens ha agradat tant que hem acampat dues nits seguides.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Àxel i Mei, que bo això que ens expliqueu. quina aventura. Segur segur que ha estat molt divertit quan heu acampat dues nits.
      Petonssssssssssssssssss

      Elimina
  8. Hola! Som el Jan Sisó i el Martí. Nosaltres hem fet una cabana al menjador amb unes "colxonetes" i un llençol blanc. Ens ho hem passat genial i hem rigut molt.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola família! Ens alegrem de saber que heu viscut una aventura divertida i que heu rigut molt a la vostra cabana!!!
      Molts petonsssss

      Elimina